Kirpik ve Kaşlarınızı Kalınlaştırmanın Yolu

0
158

Hint yağı nasıl elde edilir ve nerelerde kullanılır?

Hint bitkisinin tohumundan elde edilen Hint yağı, yüksek miktarda ricinoleic asit, E vitamini, mineral ve protein içeriyor. Aynı zamanda İltihap karşıtı ve antibakteriyel özelliğine sahip olan hint yağı kozmetik ve ilaç sanayiinde de hint yağı oldukça rağbet görüyor.

Peki Hint yağı nasıl kullanılır?
Bu yağı kullanırken biraz dikkatli olmanız gerekli. Mesela hint yağını cildinize çok fazla sürmeyin. Çünkü gözeneklerinizin kapanmasına neden olup hava almasına engel olabilir. Bu yüzden ya cildinizi makyajdan sonra iyice temizleyip sürün ya da duştan sonra temiz olarak az bir miktar sürün. Kirpik ve kaşlarınıza sürün ve bir kaç ay içinde kalınlaşıp gürleştiğine tanık olacaksınız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here